Slaaf sletje krijgt zijn collar

Omdat slaaf sletje al een half jaar heel regelmatig bij mij komt en wij een hele fijne klik hebben heb ik besloten dat hij zijn collar krijgt.

De collar heeft hij zelf mogen uitzoeken en gelukkig voor hem is die bij mij in de smaak gevallen. Het is een er een van rood en zwart leder en hij kan op slot, daar word ik blij van. Om te vieren dat mijn slaafje zijn collar heeft verdiend heb ik eerst van hem een mooi roze taartje gemaakt door hem ondersteboven te hangen met een kaars in zijn kontje. Mijn lieve collega’s Meesteres Manja en slavin Devi zijn ook nog even komen kijken hoe hij daar zo weerloos aan de takel hing. Daarna mocht hij zijn collar gaan dragen en heb ik hem in de sling gelegd met een hele dikke dildo in zijn slavenkont en een strakke bal en pik bondage. Het sletje heeft weer genoten en ik ben blij met zijn dienstbaarheid. Voortaan zal hij alleen aan mij gehoorzamen. De collar ligt veilig in mijn kast en komt er alleen uit voor hem. Wat een lekker gevoel, zo’n trouwe slaaf!

slaafje hangt aan voetboeien ondersteboven aan de takel in roze lingerie met een brande kaars in zijn kontslaaf sletje hangt ondersteboven in voetboeien aan de takel met een brandende kaars in zijn kont

de collar van slaaf sletje die op slot kanslaaf sletje in de sling met een pik en balbondage en een dikke dildo in zijn kont.Meesteres Sophie met slaaf sletje