Slaaf sletje komt voor foto’s.

Er is niets heerlijker dan volledige controle hebben over je slaaf.

Slaaf sletje komt op mijn afroep naar me toe, de opdracht was dat hij een mooi sexy lingeriesetje (string en hemdje) zou kopen en dit al onder zijn kleding aan zou doen. Slaaf sletje heeft deze keer de opdracht goed begrepen na vorige keer een leuk slipje te hebben gekocht dat zijn billen bedekte terwijl ik het toch duidelijk over een string gehad had.  Meteen in de bar knoopte ik zijn overhemd open en liet ik zijn broek een stukje zakken. Het helrode setje stak mooi af tegen zijn zwarte kleding. Van een echte gentleman naar een geil sletje in een paar seconden.

DSC_7217 (1)

 

De reden dat slaaf sletje vandaag mocht komen was dat ik hem nodig heb voor nieuwe foto’s. In zijn rode lingerie en een met een mooie blonde pruik op poseert hij boven in de hal. Met zijn geile kontje dat goed zichtbaar is in de rode string daagt hij me uit, later zal ik dat kontje zeker nog roder maken.

Dan gaan we omkleden en het inmiddels goed geile slaafje mag lekker in een leren riemenpak met een kap over zijn hoofd. Zo zit hij heerlijk in zijn eigen wereldje terwijl ik zijn ballen en pik plaag met mijn handen en voeten en hem nare tepelklemmen opdoe. Die doen meteen al zeer maar voor mij houdt hij alles vol.

We verplaatsen onze sessie naar de witte kamer waar een splinternieuwe leren kap voor slaaf sletje klaarligt. Die gaat natuurlijk op, in de deze kap is hij helemaal afgesloten van de wereld en kan ik even leuk poseren met een nieuwe patiënt. Natuurlijk gaan we niet terug naar de blauwe kamer voor ik een rectaal onderzoek heb gedaan en hem even met de voorbinder heb verwend. Die houding in de gynaecologenstoel is wel heel uitnodigend!

Terug op de blauwe kamer komt de beloning, mijn slaafje wordt nergens meer opgewonden van dan van compleet machteloos vastgezet worden en het setje naalden dat ik bij me heb. Zijn stijve pik verraad hoe veel zin hij erin heeft. In elke tepel gaan 2 naalden en voor de grap prik ik er eentje door zijn navel. Dit geeft hij zoveel stimulatie dat hij bij een beetje aanraking van mij op de juiste plek meteen een orgasme heeft. En een welverdiend orgasme kan ik wel zeggen.

Dankjewel slaaf sletje voor de medewerking!