Slaaf K werd door zijn vrouw gestuurd..

Hoe verrassend een sessie bij Meesteres Sophie wel kan zijn.

Maandag was het dan zover de langverwachte sessie bij Meesteres Sophie die door mijn  echtgenote was geboekt voor mij. Mijn echtgenote was niet zo van het BDSM gebeuren en vond dat ik zonodig eens flink moest aangepakt worden door een professionele meesteres.

Vol opwinding niet wetend wat me te wachten stond begaf ik me naar het pand waar de sessie ging doorgaan, er werd voor mij een sessie van anderhalf uur geboekt en had veel verwachtingen. Ik wist totaal niet wat er was afgesproken tussen Meesteres Sophie en mijn echtgenote…. Onderweg naar de studio had ik de wildste fantasieën. spanksesies, CBT, opsluiting, teesing en ja de goldenshower mag niet op het lijstje ontbreken. Plots sta je dan aan de studio vol opwinding en reeds een mega erectie van opwinding en had nog niet eens aangebeld….

Nadat ik had aangebeld werd ik door de beeldschone Meesteres Sophie begeleid naar boven en het werd me snel duidelijk wie hier de lakens uitdeelde. Desondanks had ik toch even de tijd om de Knappe Meesteres even te aanschouwen al durfde ik dat eerst niet goed maar haar strak korset en grote boobs, het korte rokje en de lange laarzen deden me even het noorden kwijt zijn. Eens boven aangekomen werd mij bevolen mij volledig uit te kleden en werd ik bevolen dat ik geen vragen mocht stellen en enkel mocht spreken of geluiden maken wanneer zij daar toestemming voor gaf. Meesteres Sophie duldde geen tegenspraak en als ik de afspraken niet nakwam zouden deze genadeloos afgestraft worden.

Vervolgens kreeg ik een collar en boeien om en werd ik bevolen op mijn handen en knieen te gaan zitten waarna ze mij als een hond aan de leiband hing en met een stevige ruk aan de les mij beval haar te volgen. Ik volgde haar kruipend zoals een hond tot in een grote kamer waar ik moest gaan zitten.

Benieuwd keek ik rond in de speelkamer toch schrok ik me een bult ik was niet alleen… ik dacht dit is een vergissing en impulsief dat ik ben riep ik naar de Meesteres toe dit moet een vergissing zijn ik dacht alleen met jou een sessie te hebben. Dit was geen goed idee van me en had de regels al overtreden met een forse ruk aan de les lag ik plat op mijn buik op de grond en een laars in m’n nek die me tegen de grond drukte… De meesteres sprak me toe dat zij bepaalde wie er wel en niet aanwezig mag zijn en dat zij het verloop bepaald en ik niet.

Ik kende onmiddellijk mijn plaats en durfde niets meer te zeggen haar strenge blik werd nog eens bekrachtigd doordat ze mijn hoofd met haar laars stevig tegen de grond drukte, ik kon enkel nog de man die naast me aan het schavot hing zien. De man was gekleed als dienstmeisje en hing daar geblinddoekt met gag in de mond en had een kooitje rond zijn pik. Hoe lang die daar al hing wist ik niet maar er lag een plas kwijl komende van de gag op de grond en het voorvocht druipte tussen het kooitje uit zijn pik de grond op.

Ik vroeg me even af wat zou mijn echtgenote nu allemaal hebben afgesproken met Meesteres Sophie en wat staat me nog allemaal te wachten, misschien word ik hier sevens wel aangerand door de man die naast me in het schavot hangt…. veel tijd om na te denken was er niet nadat de meesteres haar onderkant van haar laarzen van mijn smoelwerk had gehaald kreeg ik wederom een krachtige ruk aan de les en werd me bevolen recht te staan. Toch door al die verwarring en mijn gedachten die nog elders waren had ik niet verstaan wat Meesteres Sophie had bevolen en dacht shit een afstraffing…. had het nog maar net in gedachten en er volgde wederom een ruk gevolgd door een trap tussen mijn benen recht in mijn zak en voelde onmiddellijk de stekende pijn in mijn ballen.

Meesteres Sophie reageerde iets wat geïrriteerd doordat ik zo klunzig was ze gaf me opnieuw een trap en beveelde me recht te staan. Dit liet ik me geen twee keer zeggen en snel stond ik recht en snel werd ik vastgeketend aan het stalen frame met mijn gezicht richting het dienstmeisje. Daar stond ik tegenover die slet die er duidelijk van genoot hoe ik in mijn zak werd getrapt en van de  Meesteres die zei dat ik een zware afstraffing moet krijgen. Het dienstmeisje genoot er echt van, het voorvocht droop in slierten uit zijn/haar pik die pulserend in het kooitje bewoog net alsof hij het kooitje zachtjes neukte….

Dus daar hing ik dan geketend aan het stalen frame klaar voor een afstraffing de eerste mep met de de rubberen flogger volgde snel gevolgd door een paar flinke meppen met het vlakke hand op mijn billen Ik deed blijkbaar weer iets niet goed ze beveelde mijn billen naar achter te houden en niet weg te trekken als zij me sloeg, maar instinctief trok ik weg waarop Meesteres Sophie weer enkele harde klappen uitdeelde met de vlakke hand op mijn billen en telkens zei kont naar achter….  Tevens kon ik het echt niet laten om van de pijn te kreunen ik probeerde me in te houden maar bij elke mep moest ik me toch even laten horen.

Meesteres Sophie zei ook dat ze er mee door ging gaan tot ik het goed deed. Na een paar flinke kletsen tegen mijn billen te hebben gekregen van zowel haar vlakke hand als flogger besloot ik toch mijn kont netjes naar achter te houden en het loonde de billen die ondertussen gloeiend aanvoelen en branden van de pijn werden even ontzien doordat ik nu met regelmaat op mijn dijbenen en bovenrug werd geslagen eerst ging dit in rustig tempo waarna ze het tempo van de slagen op dreef en afwisselde maar dan plots weer een tik tegen mijn billen en ik trok weer weg. ik dacht fuck, nu doe ik het weer… Meesteres Sophie was duidelijk niet blij en maakte me nog eens duidelijk dat mijn kont naar achter moest en dat ze ervoor ging zorgen dat ik niet meer kon wegtrekken. Met een touwtje dat ze rond men testikels had geknoopt en daarna ergens fixeerde kon ik het echt niet meer maken om weg te trekken. het touwtje zat strak aangespannen dat wanneer ik nog maar een centimeter zou wegtrekken het zou aanvoelen of mijn zak van m’n lichaam zou afscheuren.

Eigenlijk vond ik toch wel heel geil geen kant meer opkunnen niet kunnen bewegen of wegtrekken en stevig gespankt worden onder het waakzame oor van het geblinddoekte dienstmeisje dat duidelijk genoot van alles wat er om haar heen gebeurde en ze kon horen.

Nadat ik dus geen kant meer op kon en de slagen onderging zoals Meesteres Sophie het wou en zonder dat ik wegtrok ging ze gestaag op haar tempo door. Ik dacht bij mezelf hier komt precies geen eind aan en ik wou net roepen genade dat Meesteres Sophie zelf besloot dat het genoeg was geweest en me los maakte en me terug aan de les legde. 

Met een ruk aan de les beveelde ze me nu iets verder met mijn rug op de grond te gaan liggen waarna ze met gespreide benen boven mijn hoofd kwam staan. Mijn ogen gleden langs haar laarzen richting haar kruis waar ze een zwart kanten slipje droeg. Man wat werd ik daar geil van. De pijn van daarnet was al even snel vergeten. Meesteres Sophie ging langzaam door de knieën, ik zag haar steeds dichterbij komen tot ik de heerlijke geur van het warme dampende kutje kon ruiken. Wat rook dat heerlijk. Ik zat echt met m’n hoofd tussen de prachtige dijen van Meesteres Sophie die zich tegen mijn mond aandrukte weliswaar had ze nog een kanten slipje aan maar in mijn gedachten had ze helemaal geen slipje aan.

Het voorvocht droop nu ook bij mij uit mijn pik en ik was zo geil ik had echt zin om te neuken… Meesteres Sophie had dit natuurlijk ook gemerkt en beveelde me te masturberen… plots zag ik dat de Meesteres haar kutje enkele centimeters had verwijderd van mijn mond… ik dacht bij mezelf neen… maar mijn verbazing was groot toen ik plots haar hand zag tussen haar dijen waarmee ze haar slipje opzij trok en ik haar heerlijk kon aanschouwen, ze was zo nat dat er enkele druppels recht in mijn mond terecht kwamen het smaakte als zoete nectar lekker echt lekker.

Meesteres Sophie vroeg me of ik bijna ging komen en op het moment dat ik wou zeggen bijna, plaste Meesteres Sophie met een zacht straaltje dat uit haar natte kutje kwam op mijn gezicht waarna zij langzaam recht veerde en mij vervolgens volledig onder plaste ik voelde de warme straal plas langs mijn gezicht over mijn borstkas tot op m’n pik die de volle laag kreeg. Heerlijk deze warme heerlijk ruikende nectar.

Ik kwam dan ook zo hard klaar mijn zaad spetterde in het rond… Veel tijd om na te genieten had ik niet. Meesteres Sophie beveelde me vervolgens om in de kooi te gaan zitten voor een half uurtje opsluiting terwijl zij het dienstmeisje eens ging onderhanden pakken, zij moet ook wel bloedgeil geworden zijn van al die geile dingen die rondom haar gebeurd zijn…

Terwijl Meesteres Sophie zich bekommerde om het dienstmeisje kon ik even nagenieten in de kooi en dacht ik bij mezelf dit smaakt naar meer en brengt me op ideeën, iemand die moet toekijken en niet mag meedoen…. iemands vrouw neuken terwijl haar man mag toekijken… spelletjes spelen met de meesteres terwijl een slaaf mag toekijken…. Het heeft een naam Cuckolding en kent vele variaties…. In ieder geval ik kijk uit naar een volgende sessie met Meesteres Sophie het was gewoon fantastisch er zijn geen woorden voor…..