Pijn is fijn.

Dat vind niet iedereen die bij mij komt en toen ik vandaag mijn nieuwe sub ontmoette vertelde hij me meteen dat hij niet van pijn hield maar wél van naalden. Naalden geven een kick, een adrenalinestoot. “Het moment dat je mijn huid schoonmaakt met alcohol, dat ik al weet wat er gaat gebeuren.. die spanning, heerlijk!”

Maar ik ben natuurlijk geen service-domina dus voor wat hoort wat. Ik heb deze meneer eerst een uur gepest, zijn string kapot geknipt, zijn ballen opgebonden en daar eens een flink potje CBT* mee gespeeld. Vervolgens heb ik hem compleet machteloos gemaakt ondersteboven aan het rad in een damesslipje, daar was het dat deze sub zich realiseerde dat hij aan mij toebehoort. Nu zat het tussen de oren goed en heb ik hem losgemaakt van het rad en hem heel erg vast gezet op het bed. Helemaal gemummificeerd met folie, spreidstang tussen de benen met dildo eraan die in zijn kont zat, hij kon zich niet verroeren. En toen heb ik met een schaar de intieme delen opengeknipt in het folie zodat ze vrij kwamen om in te steken..

Dwars door elke tepel een naald. Vier naalden door zijn pik. Twee door zijn zak en als toetje nog twee dikkere naalden door zijn voorhuid.

CBT: Cock and Ball Torture.