Mijn eerste afspraak bij dokter Sophie. deel 2

Nursingliefhebber schreef al eerder het eerste deel van zijn ervaring als mijn patiënt, hier is dan deel 2:

Toen ik voor mijn gevoel helemaal leeg was drukte ik op de bel. Even later werd de deur geopend ik moest goed kijken want dokter Sophie had zich omgekleed en stond daar met een groene operatiemuts en groen operatieuniform, het noodzakelijke mondkapje hing nonchalant om haar nek, haar rode haar wat ze op een staart gebonden had gaf een mooi contrast. “Kom maar verder patiënt” sprak ze ietwat streng, ik ben er klaar voor, hopelijk jij ook.

Dokter Sophie met stethoscoop en latex handschoenen kijkt je aan over haar mondkapje heen in de onderzoeksruimte

Ik volgde gespannen de dokter naar de behandelkamer, binnengekomen kreeg ik een soort van haarnetje tijdens de operatie moet alles steriel blijven sprak de dokter. Hierna gaf ze aan dat ik op de operatietafel moest plaatsnemen. Ondertussen schoten mijn ogen van links naar rechts, ik zag een instrumentenwagen die vol lag met allerlei glimmende instrumenten en tangen, ik moest zuchten en merkte dat ik steeds zenuwachtiger werd.

Mijn benen werden door dokter Sophie in de aanwezige beugels gelegd en direct strak vastgelegd, daarna werden mijn polsen net als bij het onderzoek vastgezet. Hierna kreeg een een mondmasker over mijn mond en neus. “Hiermee kan ik tijdens de operatie wat verdovingsmiddel toedienen als ik dat nodig vind” sprak de dokter, “had ik al gezegd dat bij deze behandeling een verdoving slechts zeer beperkt toegediend kan worden?”

De schrik sloeg me om de oren, maar ik kon geen kant meer uit want ik lag vastgegespt op de operatietafel. Mijn lichaam werd afgedekt met een groen operatielaken wat even een aangenaam warm gevoel gaf, ik voelde dat ik hier wat rustiger van werd. De bovenzijde van het laken werd opgerold zodat mijn tepels vrij kwamen te liggen, dokter Sophie gaf aan dat ze hier als voorbereiding wat “lichte” klemmetjes op moest plaatsen zodat ze tijdens de operatie mooi in model zouden staan. Het operatielaken werd teruggerold zodat mijn bovenlichaam weer geheel afgedekt was.

Dokter Sophie liep naar de voorzijde van de operatietafel en deed haar monddoekje voor, nog even demonstratief in goed model brengen gevolgd door het aantrekken van de latex OP handschoenen. “Zo patiënt” sprak ze “nu gaan we echt beginnen.” De operatielamp ging aan, en het laken werd aan de onderzijde teruggerold, dokter Sophie nam plaats op de verrijdbare kruk, zij kwam tussen mijn benen zitten en richtte de lamp op het te behandelen gebied. Eerst eens kijken of je echt schoon bent, ik voelde hoe de stroeve handschoen mijn anus in ging, mijn anus werd opnieuw grondig geïnspecteerd, dat is keurig sprak de dokter maar tijdens de operatie kan ik geen risico lopen dus dit gaan we eerst afsluiten. Er werd iets bij mij naar binnen gebracht, het leek wel een soort van knikker eenmaal binnen werd er door de dokter van buiten licht aan getrokken en vervolgens voelde ik hoe er nog zo’n knikker achteraankwam.

Na het wisselen van de handschoenen voelde ik een soort van prik in mijn beide ballen. “Zo” sprak de dokter, “dat kan mooi even inwerken”, Vervolgens werden mijn ballen opgebonden wat een gespannen gevoel opleverde, ik zag hoe de dokter een soort van lange tang of pincet in haar ene hand nam en in haar andere iets met veel pinnetjes. Ze pakte mijn linkerbal met de tang vast en voelde een prikkelend snijdend gevoel, daarna werd er er met een pincet in “de wond” gepeuterd. “Net wat ik dacht” sprak dokter Sophie, “dit is het probleem er zit teveel vetweefsel rond je spieren en aders daarom heb je er bijna geen gevoel meer in. Ik zal het vet weg moeten branden, hier hebben we een speciaal apparaat voor.”

Het licht in de ruimte werd gedimd, waarna de dokter de apparatuur in gereedheid bracht, met een tang werd het vetweefsel naar buiten gehaald, ik voelde een prikkend brandend gevoel en zag wat blauwe lichtflitsen, er was blijkbaar nog niet genoeg verwijderd, want er moest voor de tweede keer gebrand worden, de ruimte vulde zich met een soort van ozon lucht. Hierna moest de wond gehecht worden en werd er tevens tegen het openspringen een klem op geplaatst. De rechterbal was hetzelfde lot beschoren, toen deze gehecht was sprak de dokter dat ze voor de zekerheid ook in de penis wat vet weg wilde halen, de penis werd strak gelegd en ook hier werd volgens dezelfde manier gewerkt.

Het geheel werd afdekt met het operatielaken, de dokter kwam langs me staan en jawel toen begon de behandeling van mijn linker en rechter tepels, ook hier was als eerste de linkerkant aan de beurt na het verwijderen van de klem op de tepel werd er aan de linker- en rechter- zijde en klem geplaatst zodat de tepel mooi strak kwam te staan de tepel werd geopend en ook hier werd vet weggebrand, de tepels werden niet gehecht maar geplakt. Ik ben benieuwd of de behandeling het beoogde resultaat heeft sprak dokter Sophie, mijn penis en ballen werden bevrijd van alle ongemakken. We zullen dadelijk voorzichtig proberen of er resultaat is sprak dokter Sophie, maar ik ga eerst dit operatieuniform uitdoen want ik ben helemaal bezweet.

Bij terugkomst was dokter Sophie weer gehuld in haar witte uniform wat alleen veel verder openstond, onder dit uniform droeg ze een strakke body waarin haar vrouwelijke rondingen mooi uitkwamen. “Lig je me een beetje te bespieden patiënt? Ik heb je wel in de gaten hoor!!” Ik kreeg het schaamrood op mijn wangen wat de dokter natuurlijk goed in de gaten had. Ze kwam rechts van me staan en verwijderde het groene operatielaken, haar mondmasker had ze nog steeds voor wat wel iets spannends of mysterieus had. Mijn benen en polsen werden losgemaakt en ik liet mijn armen uitgestrekt naar beneden glijden.

Ze deed opnieuw handschoenen aan en spande deze boven mijn gezicht nog eens extra aan. Hierna begon ze met mijn tepels te spelen ik kreeg een gevoel in mijn lichaam wat ik lang had moeten missen. Voorzichtig ging ik met mijn rechterhand naar de benen van de dokter ik wilde haar aanraken maar durfde dat nog niet, toen ze bleef spelen hield ik het niet meer en na aanraking streelde ik haar linker been, de dokter deed haar monddoekje naar beneden en hing weer nonchalant om haar nek, toe begon ze mijn ballen te masseren ik kreeg het warm en voelde hoe mijn penis opzwol, mijn rechterhand legde ik op de linkerbil van de dokter en begon deze te masseren.

“Ik heb hier te maken met een wel heel brutale patiënt, daar heb ik wel iets voor” ik kreeg op mijn beide tepels weer een klem geplaatst wat een pijnlijk maar tegelijkertijd heerlijk gevoel gaf, de dokter ging verder met het masseren van mijn ballen en mijn hand bleef de billen van de dokter masseren. Die penis van jou is denk ik nu wel genoeg gezwollen sprak de dokter, ik zal eens kijken of ik je leeg kan melken, het kwam uit mijn tenen maar het gevoel was geweldig……………….

Na afloop gaf de dokter aan dat het verwijderde vet weer aan zal groeien en ik er serieus rekening mee moet houden dat deze behandeling enige malen per jaar herhaalt zal moeten worden.

Dokter Sophie bedankt voor deze behandeling,

NURSINGLIEFHEBBER