Medical play

Na de eerste onderzoeken, moest ik plaats nemen in de gynaecologenstoel. Ik wilde er van de zijkant opklimmen, “dat is niet de bedoeling” zei zuster Sophie met een strenge blik. Je gaat er vanaf de voorkant opklimmen, “ja zuster” zei ik. Ik klim erop en moet gelijk met mijn benen in de beugels. Nadat ik met de benen in de beugels had geplaatst, werden ze vastgezet.

Medical play is een van mijn grootste passies. In mijn goed uitgeruste medische kamer ontvang ik mijn patiënten. In mijn verpleegstersuniform loop ik door de ruimte om de spullen voor je onderzoek klaar te leggen. Ik doe mijn mondkapje voor en pak mijn latex handschoenen die ik al snel aan zal doen. Je ligt in de gynaecologenstoel en ik zie dat je mij met je blik volgt. Dit is precies zoals ik het hebben wil, een enigszins zenuwachtige patiënt die geen idee heeft van wat ik ga doen.

Veel van mijn gasten hebben fantasieën over doktersspel, het is wellicht een van de meest prikkelende gedachten voor degenen die van overgave en experimenteren houden. Of het nu een soft rollenspel is of dat er klisma’s, sounds en naalden aan te pas komen, ik vind het heerlijk om mijn gasten in te wijden in het doktersspel en misschien wel steeds een stapje verder te gaan.