Lekkere biseks slavensessie met Mrs Lola.

Nog geen week na het plaatsen van mijn oproep voor mannen voor een biseks sessie was het dan al zo ver.

We hadden ieder de beschikking over een slaaf die voor het eerst onder streng toezicht een biseksuele ervaring zou krijgen. Meesteres Lola en haar slaaf waren al in de kelder terwijl mijn slaaf zich nog boven bevond voor de verplichte douchebeurt. Ik pakte nog even wat spulletjes bij elkaar en ging daarna mijn slaaf uit de douche halen die daar netjes op zijn knieën met zijn handen in zijn nek op mij wachtte. Hij had al een half stijve pik en toen hij mij zag werd deze nog stijver. Zonder aarzelen deed ik mijn slaaf zijn collar om, haakte hem aan de ketting en leidde hem naar beneden de kelder in.

In de kelder stond Meesteres Lola op ons te wachten met haar slaaf aan haar voeten. Ik droeg mijn slaaf op om ook op de grond plaats te nemen. De enige plek waar een slaaf goed genoeg voor is. Na het netjes begroeten door onze laarzen te kussen begon de inspectie. Een slaaf dient goed schoon te zijn en beschikbaar voor zijn Meesteressen. Natuurlijk wilden wij weten hoe het gesteld was met de pijpkwaliteiten van onze sletjes, maar zelfs met hun mond om onze voorbindpikken konden we tanden voelen. Waardeloos maar niet ons probleem.

Een andere Meesteres kwam als verrassing nog even onze slaven bekijken dus we besloten dat ze niet voor niets gekomen was en lieten de show beginnen. Mijn slaaf werd onder aansporing van ons drieën opgedragen de slaaf van Meesteres Lola te pijpen. Een eerste ervaring voor beide slaven. We spoorden ze aan harder te kreunen en dieper te pijpen. “Neuk zijn mond maar” “Harder, harder!” Meesteres Lola’s slaaf gaf de pijpbeurt een 8. Niet slecht, of is hij misschien gewoon niets gewend?

Na het vertrek van de Meesteres zetten we de 2 geile slaafjes aan elkaar vast met de handen omhoog aan een takel en bewerken we hun billen met onze handen, knijpen we hard in de tepels en controleer ik met hoeveel van mijn vingers ik ze anaal kan neuken. Beide slaven reageren hier heel goed op, ik hoor gekreun en ze neuken zelf mijn hand met hun pikken tegen elkaar. Meesteres Lola en ik zijn erg tevreden.

We willen nog zo’n geil showtje en nu is de slaaf van Meesteres Lola aan de beurt. Hij gaat op zijn knieën en wordt voor de pik van mijn slaaf gezet. Hij doet erg zijn best om te pijpen maar de score blijft op een magere 3 hangen. Deze pijpslet heeft nog veel training nodig en dat realiseert hij zich ook. Hij heeft een moment nodig om dit te verwerken dus ik verlaat Meesteres Lola en haar slaaf om mijn slaaf nog even flink anaal aan te pakken. Hij heeft het verdiend. Aan het einde van het uur krijgt hij van mij toestemming om klaar te komen en zich te gaan douchen. Het was een heerlijk geile sessie die voorbij vloog!
Samen met Meesteres Lola praat ik nog wat na als de slaven de studio hebben verlaten, dit moeten we vaker doen, daar zijn we het beiden over eens.