Een verslaafd slaafje.

Geachte Meesteres Sophie,

Het onnozele slaafje denkt dat hij nu beseft wat het is om slaaf en om verslaafd te zijn.
De eerste afspraak was ingegeven door haar indrukwekkende verschijning op de website.
Nadat ze met hem een lijst met wensen en (on-)mogelijkheden had doorgenomen begon de eerste sessie.
Ze bracht hem onmiddellijk met boeien onder controle. Ze liet hem al snel een damesslipje aantrekken, bond hem vast op het rad en draaide hem ondersteboven. Hij was totaal aan HAAR overgeleverd en kreeg al meteen de indruk dat hij niet veel te vertellen had.
Vervolgens werd hij met een dildo aan een spreidstang strak op bed vastgebonden en stak ze naalden in zijn tepels, pik en ballen.
Hij had toen al moeten beseffen dat hij voortaan van HAAR zou zijn …..
Al snel maakte hij afspraken voor meer sessies. Hij moest steeds aan HAAR denken; ze was steeds in zijn gedachten …..
Ongelooflijk wat ZIJ allemaal met hem deed ….. Ze verlegde voortdurend zijn grenzen ….
Hij moest zich kleden in sexy slipjes en hemdjes, hij werd gemummificeerd, aan een spijkerbed gebonden, ondersteboven getakeld, de kleren werden van zijn lijf gescheurd en gesneden, hij kreeg butplugs in zijn anus, maskers over zijn hoofd, bits in zijn mond, hij werd steeds harder geslagen, kreeg heet kaarsvet op heel gevoelige plekken, kreeg met de neonwand allerlei pijnlijke prikkels, werd met naalden in zijn tepels tentoongesteld terwijl er “van Sophie” op zijn lichaam was geschreven, zijn pik en ballen werden strak afgebonden en er werden veel naalden in gestoken, etcetera, etcetera …..
Intussen had ze in “overleg” met hem het eerste lijstje al flink bijgesteld ….. Maar ze kon niet beloven dat ze zich daar (altijd ?) aan zou houden ……
Hij moest er rekening mee houden dat zij hem de volgende keer eens flink in zijn “kutje” zou neuken. Ze zou hem helemaal uitwonen …..
Maar je weet nooit wat ze gaat doen. Hij is altijd volkomen machteloos en kansloos als hij zich bij haar meldt. Hij is dan opgewonden en flink zenuwachtig en vol ontzag ! Hij weet nooit wat hij kan verwachten.
Misschien rekt en strekt ze hem wel weer heel erg.
Of ze mummificeert hem, of takelt hem als een naakt speenvarkentje helemaal ondersteboven met zijn handen op zijn rug en een dikke plug in zijn kont, zodat ze hem op alle mogelijke manieren kan behandelen of martelen ….
Of misschien wordt hij wel als een stekelvarkentje tentoongesteld of meegetrokken naar het dakterras ….
Hij kan aan niets anders meer denken, het spookt voortdurend door zijn hoofd …. Wat gaat er allemaal gebeuren en wanneer ….. ???
Misschien heeft hij daar ook niets meer over te zeggen ……??
Misschien krijgt hij zomaar ineens de opdracht zich bij HAAR te melden en zich volledig aan HAAR over te leveren op het moment dat ZIJ beslist …..
Zij is echt een ongelooflijk sexy, overheersende, controlerende en fantasierijke dominant.
Hij is nu echt van HAAR !!
Hoogachtend,
Uw slaafje m.