Een ballcrusher cadeau.

Mijn gasten bedenken vaak de leukste cadeautjes maar staan er misschien niet genoeg bij stil hoe dat vervolgens tegen ze gebruikt kan worden en hoe creatief ik je ermee kan martelen.

Zo ook sub A, hij had een filmpje gezien met een plexiglas ballcrusher en wilde dat ook eens ervaren. Hij vroeg ik of ik deze wilde bestellen als hij het zou betalen. Natuurlijk kan dat, ik ben gek op cadeautjes! Ik moet zeggen dat het een van mijn favoriete speeltjes is geworden, zeker omdat hij het ook erg leuk te combineren is met elektro, sounds en andere spannende speeltjes! Hieronder een kleine impressie van het spel en het gebruik van de ballcrusher.

slaaf in bondage en folie met voeten aan kettng vastgemaakt en een ball crusher omfoto van de ballcrusher van dichtbijmeesteres sophie gebruikt de ballcrusher om de elektro te fixerenbreathplay met slaaf met hood op in folie en elektro op tepelsslaaf in folie met veel elektro en cock en ball crusher