Van ongehoorzame slaaf naar echte slet.

Je zit op je knieën en staart me lachend aan. Ik zeg dat je je handen in je nek moet leggen maar je doet het niet en blijft lachen. Leuk hoor, zo’n lachende slaaf maar als jij slaaf wilt zijn zal je toch moeten gaan gehoorzamen. Maar je mag me uittesten, daar krijg je vanzelf spijt van.

Ik pak een mooie zwarte paardrijzweep van het rek en laat hem zien aan je. Ik leg je uit dat dit de strafzweep is, een strafzweep is er niet voor het lekkere mepwerk, een strafzweep is er om jou te laten voelen wie er de baas is.

Nog één keer vraag ik je je handen in je nek te leggen. Je twijfelt, je handen bewegen maar je doet het niet snel genoeg naar mijn zin. Sommige slaven moeten onderworpen worden, ik begrijp dat wel. De zweep zwiept omhoog en komt daarna hard op je bovenbeen terecht waar er een vuurrode striem verschijnt. Je kermt en kijkt me geschrokken aan. “Nou, komt er nog wat van?” zeg ik en je legt snel je handen in je nek.

Ik vertel dat je vandaag mijn slet gaat worden en een slettentraining zal ondergaan. Je kijkt niet bepaald blij maar ik word wel opgewonden van dit idee.

In het volgende uur leer je vliegensvlug je kontje beschikbaar te stellen, je benen netjes te openen en je mondje pijpklaar te houden. Soms moet ik je met de strafzweep corrigeren waarop je ineens weer weet wie er ook weer de baas is.

Je pijpt vol overgave mijn voorbindpik en kreunt daarbij overtuigend. Nu ben je klaar om uitgeleend te worden..