Spanking the poolboy

Een klein roleplay verhaaltje voor het slapen gaan..

Ik was een welgestelde zakenvrouw, alleenstaand, zelfstandig. Zo eentje waar je geen loopje mee neemt. Jack, mijn poolboy zou mijn tuin en het zwembad een grote beurt geven terwijl ik een paar dagen op zakenreis was. Toen ik onverwacht eerder terugkeerde zag ik hem wegrijden in mijn auto! En in de tuin was ook niets gebeurd! Bij zijn terugkomst sprak ik hem uiteraard meteen aan op zijn slechte gedrag, dit was niet de afspraak. Jack had geen goed verweer maar beloofde dat hij het nooit meer zou doen maar dat was niet goed genoeg voor mij. Ik vertelde Jack dat ik van hem verwachtte dat hij naakt op mijn schoot zou gaan liggen en mij hem zou laten straffen.

Ik ben namelijk een dame met wat ouderwetse opvattingen. Ik geloof in lijfstraffen en boetedoening. Jack, die daar stond in zijn zwembroek met een nonchalant bloesje erop kon bijna niet geloven dat ik hem zou gaan slaan. Toch deed hij zijn kleding aarzelend uit.. was hij soms nieuwsgierig?

Hij had in ieder geval niet gerekend op de kracht die ik in mijn armen heb. Met een vloeiende beweging trok ik hem over mijn knie en begon ik hem met de hand op te warmen tot zijn billen rood gloeiden. Jack kermde en riep dat hij meteen aan de slag zou gaan als ik hem zou laten gaan. Maar ik was dat nog niet van plan. Op een tafeltje onder handbereik lagen verschillende voorwerpen waarmee ik hem zou gaan straffen. Een cane, een mattenklopper, een broodplankje, een lange schoenlepel, een rijzweep en een haarborstel. Die zou ik allemaal nog op zijn achterste gaan gebruiken voor ik er ook maar over zou denken hem te laten gaan.

Ik hoor graag jonge mannen gillen en schreeuwen en word opgewonden van zo’n lijf dat ligt te schudden op mijn schoot. Na alle slaginstrumenten geprobeerd te hebben besloot ik uiteindelijk dat de haarborstel het lekkerst sloeg en het meest effectief was om Jack een lesje te leren. Toen uiteindelijk de eerste druppeltjes bloed te voorschijn kwamen zag ik tranen in zijn ogen komen en wist ik dat hij begrepen had dat ik hier de baas ben.

Ik vertelde Jack dat hij nu verder kon gaan met zijn werk in de tuin, zonder kleding natuurlijk, ik wilde wel genieten van die vuurrode billen.