Sessieverslag van slaaf sletje.

Mijn sessie met Meesteres Sophie.

Het was een fantastische sessie !!!

In antwoord op mijn gemailde fantasie had Meesteres Sophie al gezegd dat ZIJ daarmee HEEL VEEL zou kunnen doen. Dat voerde de spanning bij mij al flink op !

ZIJ voerde die spanning nog veel verder op door mijn lijst met mij door te nemen. ZIJ vond dat mijn grenzen best verlegd konden worden. ZIJ stelde het lijstje duidelijk en beslist bij: een aantal Dont’s werd gewoon geschrapt. Van andere Dont’s zei ZE met een uitdagende glimlach dat ZIJ zich daar misschien niet aan zou houden. En andere punten konden volgens HAAR wel steviger …

Pfff …, wat een begin.

Ik moest HAAR naar de zolder volgen. Wat een spannende ruimte. Tussen neus en lippen door zei ZE iets over optakelen … Na het douchen moest ik zelf polsboeien en een halsband omdoen. Daarna werd ik meegetrokken naar de zolder, waar ik in de basishouding moest gaan zitten. Ik hoorde Meesteres Sophie met van alles slepen en rammelen en werd super opgewonden en zeer zenuwachtig. En dat bleek terecht te zijn… Ik was diep onder de indruk hoe ZE mij volkomen kansloos en machteloos maakte. En ook hoe stevig ZE mij aanpakte.

Het spijkerbed en wat Meesteres Sophie daarop met mij deed was heftig. Ik werd geblinddoekt, gekneveld en strak. ZIJ knipte mijn hemdje en string open. ZE bond mijn pik en ballen stevig af en zette gemene klemmen op mijn tepels. ZIJ drukte mij hard tegen de spijkers en sloeg stevig op mijn pik en ballen en ook op mijn tepels en op klemmen daarop. Heel heftig !!! ZE stopte daarmee precies op tijd, want ik begon me op een gegeven moment slapjes te voelen. Geweldig zoals ZIJ dat aanvoelt.

En ik heb mij nog nooit zo volkomen afhankelijk, kansloos en machteloos gevoeld toen Meesteres Sophie mij aan mijn voeten optakelde !!! (alleen mijn handen raakten nog net de vloer). Om daar zo volledig overgeleverd te hangen was heel indrukwekkend !!! Ik hing daar slap en heel, heel, heel erg machteloos ….. Aan de ene kant met alle vertrouwen in de totale, absolute controle van mijn MEESTERES ….. Aan de andere heel erg onzeker wat mijn MEESTERES in die positie allemaal met mij zou kunnen doen ….

2015-04-28 16.42.38

Een grandioze ervaring …!

Maar dat was nog lang niet alles. ZE liet me een stukje zakken en stopte een stevige buttplug in mijn anus. Daarna werd ik losgemaakt en geblinddoekt naar een bank getrokken. Daar moest ik eerst op gaan zitten en toen gaan liggen. Ik had geen idee, maar al snel bleek het de rek- en strekbank te zijn. Dat was helemaal nieuw voor me. MEESTERES SOPHIE bond mijn handen en voeten heel strak vast. ZIJ draaide ergens aan waardoor ik volkomen uitgestrekt werd. Toen draaide ZIJ nog ergens aan waardoor mijn geboeide benen wijd uitgespreid werden. Daar lag ik dan volledig gestrekt en gespreid, helemaal klaargemaakt voor de behandelingen die ZIJ zou willen uitvoeren.

Mijn hemdje en string werden verder opengescheurd. Mijn tepels, ballen en pik werden met alcohol schoongemaakt. ZE stak naalden door mijn tepels en door mijn strak afgebonden ballen en pik. Pfff …. super heftig allemaal. En toen met Haar subtiele handen nog een fantastisch slot !

Dank U MEESTERES voor deze indrukwekkende sessie ! Hoogachtend, UW slaafse sletje.

*Een kleine kanttekening over het oprekken van de grenzen van mijn slaafse sletje: ik ken mijn sletje al een tijd en weet goed wat hij nodig heeft, grenzen oprekken doe ik nooit zomaar en zeker niet bij iedereen. -Meesteres Sophie