BDSM als je een beperking hebt.

Sinds gisteren heb ik een vermelding op de website handicapenprostitutiebezoek.nl, de naam van de website doet vermoeden dat hier alleen prostituees worden vermeld maar dat is niet zo, het gaat om sekswerkers.

Ik heb hier een profiel met wat foto’s erbij omdat ik open sta voor en ervaring heb met sessies met mensen met een beperking. De onderstaande tekst staat op deze site en legt mijn visie uit op het spelen met mensen met een handicap, maar kijk ook vooral op mijn pagina over mijn sessies (www.lady-sophie.com ) om te zien wat ik aanbied op BDSM en fetish gebied!

Met een medische achtergrond en ruime ervaring in de zorg vind ik het de normaalste zaak van de wereld om ook mensen met een beperking de gelegenheid te geven een fantastisch BDSM spel te ondergaan. Ook mensen die zich opgelaten voelen door bijvoorbeeld een stoma, (brand)wonden of een amputatie kunnen ervan uitgaan dat ik alles al eens gezien heb en er niet raar van opkijk. In het spel houd ik ook rekening met aandoeningen zoals diabetes en epilepsie. Mail mij je fantasieën, wat de beperking is waar ik rekening mee moet houden en of je ergens hulp bij nodig hebt. Dan kunnen we samen kijken wat voor spel voor je mogelijk is. Mijn uitgangspunt is in ieder geval dat je zelf goed weet wat wel en niet kan en dat wij er samen altijd wel uitkomen. Mijn studio biedt erg veel mogelijkheden voor spel, fetish, travestie, etc. Houd er wel rekening mee dat de studio helaas niet bereikbaar is voor rolstoelgebruikers.