Meesteres Sophie houdt van cuckolding.

Een van mijn grote passies cuckolding. Een spel waarbij de vrouw alle macht in handen heeft en haar man onderhevig is aan haar grillen. Hij krijgt doorgaans geen seks, heeft niets te zeggen over zijn orgasmes en moet soms ook nog meemaken hoe zijn vrouw met andere mannen, die wél alpha mannen zijn, seks heeft.

In het ideale geval is mijn partner mij altijd dienstbaar, zit zijn waardeloze pik mooi in een kuisheidsgordel zodat hij er zelf ook niet mee kan spelen en verleent hij mij alleen orale diensten. Hier is hij heel goed in, mij oraal plezieren. Eens in de zoveel tijd mag hij een keer klaarkomen maar dat gebeurt dan zo snel dat hij daar ook niet echt veel genot van heeft.

Heb ik een date met een mooie man met een grote pik dan zorgt hij dat er lekkers in huis is, dat het huis schoon en netjes is en dat de kaarsen zijn aangestoken. Hij heeft het bed verschoond en vergezeld mij bij het baden en mezelf opmaken, ik vraag hem of hij de lingerie die ik heb uitgezocht mooi vindt. Soms mag hij ons bedienen en aan de andere kant van de kamer stil toekijken hoe wij elkaar verleiden.

Als we naar de slaapkamer vertrekken blijft hij achter in de woonkamer waar hij alleen maar kan wachten. Voor mijn cuck is deze vernedering een geilmaker, en hoe graag hij ook met zichzelf zou willen spelen terwijl wij boven de liefde bedrijven, dat kan dus niet. Als ik na een paar uur vrijen en heftige seks klaar ben en mijn vrijer het huis verlaat verschoont mijn cuckje het bed en met een beetje geluk mag hij mij zelfs schoonlikken. Ik ga me lekker douchen en val daarna in een heerlijke slaap met mooie dromen. En zo is mijn cuck gelukkig, duurt het te lang voor ik weer een date heb dan zal hij bij me aandringen dat weer te doen omdat ik dat verdien. Hij weet dat hij mij nooit kan bevredigen zoals een echte man dat kan. Hij weet dat hij als cuck altijd minderwaardig zal zijn.

Doorgaans zie ik cuckolding in mijn privé leven als een subtiel spel tussen partners waar de buitenwereld niets van hoeft te weten. In mijn spel bij in de studio heb ik er tot nu toe weinig mee gedaan maar daar zou ik wel verandering in willen brengen.

Het zou bijvoorbeeld mogelijk zijn om je door mij te laten kooien mits je je eigen kuisheidsgordel hebt. Je zou je gedurende een samen overeen te komen tijd kunnen cuckolden dmv slotjes met een code erop. Ik weet welke code jij hebt, dus als je deze verbreekt kom ik daar altijd achter. We kunnen ook een spel doen met orgasm denial, en kleine pik vernedering, jij weet zelf best dat je enkel goed bent voor het orale plezier van je Meesteres.

Voor een spel met een bull erbij zal je nog even moeten wachten, die heb ik momenteel niet op afroep beschikbaar.