BDSM-spel met “beginners” is tof!

Ik krijg regelmatig mails met de vraag of je als beginner ook bij mij terecht kan.

In het begin vond ik dat een rare vraag want ik zie mezelf helemaal niet als een enge Meesteres of kinkster. Ik zie mezelf als de ideale persoon om je eerste ervaring mee te hebben. Ik kan goed luisteren naar je wensen en weet vaak de vinger op de spannendste plek te leggen. Als je voor het eerst komt maken we eerst kennis en vullen we samen een checklist in zodat ik weet wat je graag wilt en waar je grenzen liggen. Er gebeurt niets dat jij niet wilt.

Spelen kan heel hard en heel zacht. Ik begin nooit zomaar hard, er is altijd opbouw. Ook al heb jij de wens als beginner om heel hard aangepakt te worden, ik bouw altijd op bij iemand die ik niet ken. Ken ik je beter en weet ik wat je aankan dan is dat natuurlijk wel mogelijk.

Er zijn geen rare wensen. Je kan me wel verrassen met een aparte wens maar dat vind ik alleen maar leuk. Of jij nou ingesmeerd wilt worden met mayonaise, een gedwongen kappersessie wilt, een babyspel incl luier, mijn zweetvoeten wilt aflikken of in panty’s gewikkeld op de gang gezet wilt worden. I LOVE IT

Ik hoor jouw wensen graag en kan ze vrijwel altijd in een spel verwerken op een manier dat jij er echt van kan genieten. Ik vind het ontzettend leuk om beginners wegwijs te maken in BDSM, rollenspellen en andere kinky spelletjes dus je mag me altijd mailen met vragen en wellicht zie ik je binnenkort!